Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Als u akkoord bent, surf dan gerust verder op onze site. X

Je eigen ZorgPlaza!

Voor startende ondernemers is het goed te weten dat ZorgPlaza een toolkit heeft om snel en rechtmatig je eigen ZorgPlaza te starten. Inschrijving Kamer van Koophandel, VAR-verklaring Belastingdienst, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, registratie Zorgkantoor, noodzakelijke keurmerken etc. Het wordt allemaal voor je geregeld. Hieronder staan zaken waarbij de coöperatie je kan ondersteunen.

 

Powered by Zorg&Co: Zorg&Co kan je op veel fronten ondersteunen. Een deel van de ondersteuning is standaard inbegrepen; een ander deel is facultatief op basis van je persoonlijke behoeften.

Marketing & Acquisitie: Het blijft zaak om je als zelfstandige zorgverlener bekend te maken aan de buitenwereld. Door gebruik te maken van ZorgPlaza vertellen vele collega's hetzelfde verhaal en dit vergroot jouw naamsbekendheid.

Delen van kennis: Als ZorgPlaza ben je linkin-pin in een wijkteam bestaande uit Thuiszorg, GGZ, welzijnsaanbieder(s), GGD, woningcorporatie(s), andere 1e en 2e lijns zorgaanbieder(s), een steunpunt voor mantelzorg, vrijwilligersorganisaties, eventueel huisartsen en paramedici.

Opleiding: ZorgPlaza deelnemers kunnen een beroep doen op de expertise van collega zzp-leden en externe deskundigen waaronder Karin van der Plas en Xandra Haas. Ook is er een maatwerk opleidingsprogramma.

Declaratiesysteem: ZorgPlaza heeft gekozen voor DinZ als automatiseringspartner. Het systeem is in staat verantwoording, declaratie en facturatie naar onder andere het CAK, zorgkantoor, verzekeringsmaatschappij, gemeente en cliënt te laten plaatsvinden.

Administratie: De ZorgPlaza ondernemers worden administratief volledig ondersteund, inclusief alle noodzakelijke ICT oplossingen. Het ZorgPlaza backoffice regelt voor elke ZorgPlaza deelnemer de volledige administratie en aangifte, inclusief verantwoording naar Zorgkantoor en gemeenten.

Domotica: De ZorgPlaza ondernemers kunnen hun cliënten een alarmeringssysteem bieden en een lokaal georganiseerde telefoondienst voor hulpvragen.

Huisvesting: ZorgPlaza organiseert en exploiteert desgewenst ook een multifunctionele locatie om van hieruit samen met de bewoners van de wijk invulling te geven aan de wensen.

Verzekeringen: In samenwerking met BSB Assuradeuren is het TopCare verzekeringspakket samengesteld, speciaal voor zelfstandigen in de zorg.

Mobiliteit: De ZorgPlaza ondernemers moeten flexibel over vervoer kunnen beschikken. Huurauto's maar ook een collectieve lease optie maakt onderdeel uit van het aanbod.

Voor meer praktische informatie over de coöperatie, klik hier. (link naar ‘coöperatie’ bij Zorg)