Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Als u akkoord bent, surf dan gerust verder op onze site. X

Welkom bij Zorg&Co!

 

Zorg&Co is een coöperatie voor zzp-ers werkzaam in de sectoren Zorg en Welzijn. Als je als zelfstandige zorgprofessional aan de slag wil gaan, of als je al zzp-er bent maar graag verenigd wil zijn met andere zzp-ers in een coöperatie, dan ben je bij Zorg&Co aan het juiste adres! Leden van Zorg&Co hebben hun eigen zelfstandige onderneming, maar zijn coöperatief verenigd in een grotere organisatie.


Als zelfstandige zorgverlener wil je je zaken goed geregeld hebben. De coöperatie neemt alle taken van haar leden, de zelfstandige zorgprofessionals, over. Denk hierbij aan o.a.: administratie, facturatie, juridische dienstverlening, automatisering, opleidingen, verzekering, planning en acquisitie. Door deze dienstverlening hoeven de leden alleen nog te doen waar ze goed in zijn: zorg verlenen! Op dit moment zijn er 300 leden werkzaam via de coöperatie. Er wordt vanuit een gezamenlijk belang samengewerkt: meer zorg van hoge kwaliteit leveren voor minder geld. De coöperatie zorgt ervoor dat je kunt kiezen uit voldoende verschillende klanten.


Voor alle (startende) zzp-ers zorg en welzijn in omgeving Amsterdam organiseert Zorg&Co op 29 september a.s. een event met interessante workshops en presentaties, mis het niet!Op www.zzpzorgevent.nl vind je alle informatie over het event, het complete programma en kun je je aanmelden. Graag tot dan!


ZZP Zorg event 29 september