Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Als u akkoord bent, surf dan gerust verder op onze site. X

U zoekt een zorg- of hulpverlener

Wanneer u op zoek bent naar een zorg- of hulpverlener, is Zorg&Co u graag van dienst. Zorg&Co heeft een gevarieerd en uitgebreid ledenbestand van zelfstandige zorgprofessionals die op alle gebieden binnen de zorg in te zetten zijn. Dit kan intramuraal binnen een zorginstelling zijn, maar ook extramuraal (al dan niet particulier).

De zorgsector is continu aan veranderingen onderhevig. Deze veranderingen hebben gevolgen voor iedereen: de zorgconsument, zorginstellingen en zorgverleners. Door bezuinigingen en de transitie AWBZ-WMO moet zorg steeds sneller, goedkoper en is er minder aandacht voor het individu. Zorgbehoevenden krijgen minder zorg van mindere kwaliteit en in verhouding wordt zorg juist duurder.

Zorg&Co ziet zzp’ers als de toekomst in de zorg. Door inzet van zzp’ers en de service en ondersteuning van de coöperatie Zorg&Co kan het bestaande probleem van dure en onpersoonlijke zorg worden opgelost. Het menselijke aspect wordt terug gebracht, er wordt vanuit de aandacht van het individu gewerkt. Zorg wordt aangepast op wensen en behoeften van de cliënt. Zzp’ers zijn flexibel, leveren maatwerk, werken samen in kleine en vaste teams en zijn goedkoper dan zorgverleners in loondienst. Op die manier wordt zorg efficiënter geleverd in de wijk, in onderaanneming binnen zorginstellingen en voor particuliere cliënten. De coöperatie ondersteunt bewaakt en waarborgt de kwaliteit.