Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Als u akkoord bent, surf dan gerust verder op onze site. X

ZorgPlaza

Als zelfstandig ondernemer en professional in de zorg- of welzijnssector, werk je voor zorginstellingen of particuliere cliënten. Als je in staat bent over de grenzen van je eigen sector heen te kijken en aandacht te hebben voor zorg, welzijn, wonen en werken in de wijk dan is 'ZorgPlaza' wellicht iets voor jou! Hierbij moet je je verplaatsen in de wereld van de burger die ondersteuning behoeft. Jij bent dé oplossing tegen versnippering en verspilling van het zorgbudget. Je stimuleert krachtenbundeling in zorg & welzijn. ZorgPlaza kan ingericht worden in een bestaand buurthuis, dienstencentrum of voormalig winkelpand. Bij voorkeur in samenwerking met bestaande instellingen.

Met het ZorgPlaza concept creëer je (soms in opdracht van de Gemeente of een Zorginstelling) een plek waar buurtbewoners graag vertoeven, waar van alles te doen is en bewoners met al hun vragen terecht kunnen. Het accent ligt op “goed leven” en minder op zorg. Het is dé plek waar samenredzaamheid zichtbaar is, doordat jij je primair richt op een ondersteunende en coachende rol en het vooral de buurtbewoners zelf zijn die de activiteiten organiseren en iedereen in de gelegenheid stellen om mee te doen.

Voor de zorg- en welzijnsaanbieders uit 1e en 2e lijn ben je vooral de oren & ogen en wellicht onderaannemer of vooruitgeschoven post. ZorgPlaza maakt het mogelijk dat je als zelfstandig professional een goed inkomen verwerft.