Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Als u akkoord bent, surf dan gerust verder op onze site. X

Nieuws

Vacature: Zelfstandige Zorgondernemer

27 juni 2017  - 
Het aantal opdrachten voor zzp-ers aangesloten bij Zorg&Co groeit enorm. Hierdoor zoekt de coöperatie zeer dringend nieuwe collega ondernemers in Limburg, Brabant, Noord- en Zuid Holland!! Verdien € 27.000 tot € 75.000 per jaar als zzp-er! Klik op Lees meer voor de volledige vacature.
Lees meer

Vacature Administratief Medewerker

13 juni 2017  - 
Wegens groei gaat ADZ BV, financieel dienstverlener van aangesloten leden Zorg&Co, uitbreiden en zijn zij in de regio Zuid-Limburg op zoek naar een gemotiveerde en getalenteerde administratief medewerker (m/v) voor 32-40 uur. Klik op lees meer om de volledige vacature te lezen. We nodigen je graag eens uit voor een kennismaking!
Lees meer

Nieuw contract met Gemeente!

25 april 2017  - 

Goed nieuws! We hebben een contract gesloten met een nieuwe Gemeente! Het betreft een contract met Gemeente Maastricht-Heuvelland voor het leveren van gecontracteerde zorg vanuit de WMO en jeugdwet. Dit betekent dat zzp-ers, aangesloten bij Zorg&Co, in 2017 opdrachten vanuit deze Gemeente aangeboden kunnen krijgen. Voor de Gemeente zijn wij een nieuwe aanbieder en er zal nog een gesprek plaats vinden tussen ons en de Gemeente. We zijn blij dat wij jullie dit aan kunnen bieden als nieuwe mogelijkheid om opdrachten te krijgen! 


Klik op 'lees meer' voor een compleet overzicht van alle contracten tot nu toe!

Lees meer

Kom naar de Dag van de Zelfstandige Zorg Professional!

24 maart 2017  - 

Donderdag 18 mei in Sittard en woensdag 31 mei in Oirschot!

In mei organiseert coöperatie Zorg&Co twee events voor zzp'ers, startende zzp'ers, mantelzorgers en vrijwilligers! Vergroot jouw kennis en netwerk en kom naar de Dag van de Zelfstandige Zorg Professional op donderdag 18 mei in Sittard of op woensdag 31 mei in Oirschot! Dit is hét event voor zelfstandige zorgverleners en mantelzorgers. Een programma vol interessante gastsprekers, interactieve workshops, productpresentaties (e-health) en stands met producten en diensten die waardevol zijn voor jouw (toekomstig) ondernemerschap!

Lees meer

Nieuwsbrief Zorg&Co februari 2017

14 februari 2017  - 
Klik op lees verder om de nieuwsbrief te openen.
Lees meer

Nieuwsbrief januari 2017

12 januari 2017  - 
Klik op lees meer om de nieuwsbrief januari 2017 te lezen!
Lees meer

Zorg&Co app nu te downloaden!

03 januari 2017  - 

We zijn druk bezig geweest met de ontwikkeling van een Smartphone App voor Zorg&Co. Deze is nu te downloaden! De app maakt het doorgeven van de beschikbaarheid voor onze leden een stuk makkelijker en geeft toegang tot een persoonlijke diensten pagina. Het is wel belangrijk dat de app gebruikt wordt in combinatie met de gmailagenda. Indien je de gmailagenda en de beschikbaarheidstool op de juiste manier gebruikt, dan zul je alleen diensten ontvangen waarvoor je daadwerkelijk beschikbaar bent!!

Je kunt vanuit jouw persoonlijke diensten pagina dus op de dienst klikken en aangeven of je de dienst wel of niet wil werken. Vanuit onze backoffice zullen de diensten dan bevestigd worden en de diensten worden dan ook automatisch als afspraken in je agenda gezet. Vanuit de app kun je ook naar de inlogpagina voor de urenregistratie, zodat je makkelijk en snel je gewerkte uren kunt declareren.

Klik op lees verder om te zien hoe je de app kunt downloaden!

Lees meer

Zorg&Co aangesloten bij Geschillencommissie

06 december 2016  - 

Per 01-01-2017 vereist de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) van zzp-ers een aansluiting bij een geschilleninstantie. De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) bepaalt dat zorgcliënten klachten en geschillen over een zorgaanbieder aan een erkende geschilleninstantie moeten kunnen voorleggen. Dit biedt cliënten een laagdrempelig alternatief voor de gang naar de rechter.

Hiervoor hebben we uiteraard ook een klachtencommissie beschikbaar. Echter, indien een geschil niet opgelost kan worden, dient een geschillencommissie zich erover te buigen. Per 01-01-2017 zijn leden van Zorg&Co aangesloten bij de geschillencommissie: de Geschillencommissie Zorg Algemeen (website: www.degeschillencommissie.nl)

Lees meer

Nieuwsbrief Zorg&Co december

06 december 2016  - 
Klik op lees verder om de nieuwsbrief te lezen!
Lees meer

Collectieve zorgverzekering leden Zorg&Co!

01 december 2016  - 
Het is nu mogelijk voor alle leden van Zorg&Co om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering bij CZ. Met het hele gezin kun je gebruik maken van kortingen op premies en extra vergoedingen. De korting is 7% op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende verzekeringen. Daarnaast zijn er extra vergoedingen voor fysiotherapie, preventief onderzoek en orthodontie.

Klik op 'Lees meer' om de informatiefolder te downloaden!

Lees meer

WLZ-contract voor zzp-ers Zorg&Co!

27 oktober 2016  - 
Wanneer zzp-ers werken in de thuiszorg voor een particuliere opdrachtgever (cliënt), dan kan de cliënt deze zorg geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen door de zorgverzekeraar (Zvw), het Zorgkantoor (Wlz) of de Gemeente (WMO) in de vorm van PGB of Zorg in Natura (ZiN). Individuele zzp-ers kunnen geen Wlz-zorg in natura leveren.  De Wet langdurige zorg vereist dat individuele zzp-ers zich verenigen in een samenwerkingsverband zoals een coöperatie of dat ze zelf een instelling vormen. Klik op lees verder om het hele artikel te lezen.
Lees meer

Nieuwsbrief oktober 2016

27 oktober 2016  - 
Klik hier om de nieuwsbrief van oktober te lezen.
Lees meer

Nieuwsbrief september 2016!

27 oktober 2016  - 
Klik hier om de nieuwsbrief van september te lezen.
Lees meer

Nieuwsbrief Augustus 2016

18 augustus 2016  - 
Klik hier om de nieuwsbrief van augustus 2016 te lezen.
Lees meer

Opdrachtgevers Zeeland van harte welkom!

01 augustus 2016  - 

Als zorginstelling wilt u voor uw cliënten natuurlijk maar één ding: het verlenen van kwalitatief goede zorg! Zorg&Co is een coöperatieve vereniging van en voor zzp-ers in de zorg. Door samen te werken met zorginstellingen kunnen de zelfstandige zorgprofessionals zorg op afspraak leveren. Deze vraaggerichte aanpak maakt zorg meer flexibel, kwalitatief beter en betaalbaar.

Onze leden in Zeeland hebben voldoende ruimte voor nieuwe opdrachten en zijn u graag van dienst! Bent u als zorginstelling in Zeeland op zoek naar flexibele en betaalbare invulling van openstaande diensten, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om het te hebben over de mogelijkheden en de voordelen van het inzetten van zzp-ers.

U kunt bij interesse contact opnemen met ons via het telefoonnummer 088-040 59 13 of door te mailen naar Bianca Sijp, Accountmanager Zeeland. Klik hier om te mailen.

Lees meer

Vorm een zelfstandig thuiszorgteam!

21 juli 2016  - 

Voor het groeiende aantal particuliere cliënten in de thuiszorg zijn wij dringend op zoek naar zzp’ers die samen een zelfstandig team kunnen vormen om de cliënt. De mogelijkheid is er om vaste dagen aan te geven waarop je wil werken en zijn er op dit moment veel uren beschikbaar waardoor dit ook te realiseren kan zijn. Wel is flexibiliteit belangrijk, vooral in deze opstartfase. We plannen zo efficiënt mogelijk cliënten in, om er voor te zorgen dat iedereen de zorg krijgt die hij of zij zo hard nodig heeft. Het kan dus dat je voorlopig meerdere cliënten in de ochtend of avond in je route hebt, zowel in Valkenburg als Maastricht. Voor een succesvolle uitbreiding van de particuliere thuiszorg door zzp’ers is dit noodzakelijk. Daarnaast is het van belang dat je betrokken bent bij zowel de cliënt als je team en ook de verantwoordelijkheid neemt voor de zorg van jouw cliënt.

Lees meer

Nieuwsbrief JUNI Zorg&Co

03 juni 2016  - 
Klik op 'lees meer' om de nieuwsbrief te bekijken!
Lees meer

Zzp ers thuiszorg gezocht!

27 mei 2016  - 

Voor het toenemende aantal particuliere thuiszorgcliënten in Maastricht en het Heuvelland zijn wij op zoek naar verzorgenden en verpleegkundigen die thuiszorg kunnen leveren.

Klik op Lees meer voor meer info!
Lees meer

ZZP ers in Zeeland gezocht!

24 mei 2016  - 
zorgenco.nl of 06-24908646!
Lees meer

Zorg&Co organiseert event voor zzp ers!

14 april 2016  - 
Save the date! 10 juni 2016
Lees meer

Nieuwsbrief Zorg&Co april 2016

07 april 2016  - 
klik op lees verder voor de nieuwsbrief.
Lees meer

Vacature Stagiaire Marketing en Communicatie

22 februari 2016  - 
Klik op lees meer om de vacature te bekijken!
Lees meer

Nieuwsbrief januari 2016

11 januari 2016  - 
Lees hier de nieuwsbrief van Januari 2016. Klik op lees meer.
Lees meer

Nieuwsbrief Zorg&Co november 2015

20 november 2015  - 
Lees meer

Nieuw telefoonnummer Zorg&Co!

16 november 2015  - 
Lees meer

Nieuwsbrief oktober 2015

23 oktober 2015  - 
Lees meer

Nieuwsbrief september 2015

14 september 2015  - 
Lees meer

Nieuwsbrief augustus 2015

28 augustus 2015  - 
Lees meer

Zzp'ers gezocht voor routes in Drechtsteden

15 juli 2015  - 
Lees meer

Nieuwsbrief Zorg&Co juni 2015

11 juni 2015  - 
Lees hier de nieuwsbrief van juni 2015
Lees meer

Zzp'ers gezocht in Brabant!

19 mei 2015  - 
Lees meer

Video: Item Zorg&Co Medical Travel RTL4

10 april 2015  - 
Lees meer

Opnames item Zorg&Co voor Medical Travel RTL4

19 maart 2015  - 
Lees meer

Zorg&Co belooft werk aan minimaal 50 Zeeuwen

08 december 2014  - 
Lees meer

Pensioenpot voor zzp'ers gaat volgend jaar open

24 november 2014  - 
Lees meer

Terugkoppeling hoorzitting Tweede Kamer inzake BGL

31 oktober 2014  - 
Lees meer

Kabinet: zzp’er in de thuiszorg blijft mogelijk

13 oktober 2014  - 
Lees meer

Hof bevestigt ondernemerschap zzp'er in zorg

29 september 2014  - 
Lees meer

Kabinet onderschrijft positieve bijdrage zzp’ers in Miljoenennota

23 september 2014  - 
Lees meer

Zzp'er in zorg kon, mag en heeft toekomst!

22 september 2014  - 
Lees meer

Interview met Peter Geilen in 'Limburg Zaken'

22 september 2014  - 
Lees meer

Volkskrant: Zorgcoöperatie uitkomst voor zzp-er

24 april 2014  - 
Gisteren is er in de Volkskrant een artikel verschenen met de titel 'Zorgcoöperatie uitkomst zzp'er'. Dit artikel beschrijft zorgcoöperaties als oplossing voor zzp'ers, met het oog op de perikelen rondom de VAR. Zoals al bekend werkt Zorg&Co samen met (onder andere) ZZP Nederland om 'de Zorg&Co oplossing' de landelijke oplossing voor dit probleem te maken. Dit heeft ondertussen de aandacht van Tweede Kamerleden en ook van de pers. Wordt vervolgd! Klik hier voor het artikel.
Lees meer

Zorg&Co in het nieuws!

27 maart 2014  - 

15 maart 2014 is in de PZC (Provinciale Zeeuwse Courant) een artikel verschenen over Zorg&Co en het coöperatief ondernemen. Zorg&Co is bezig met uitbreiding naar Brabant en Zeeland. Om ook hier zzp'ers te informeren over het zzp-schap en de werkwijze van Zorg&Co, worden door de coöperatie informatiemiddagen georganiseerd in deze provincies. Zo ook in Middelburg. Dit is ook de aanleiding voor het artikel in de PZC.

In het artikel wordt uitgelegd wie Zorg&Co is en wat zij doet voor haar leden, maar ook wat de gedachte is achter coöperatief ondernemen en waarom "de coöperatie" een maatschappelijke trend met positieve gevolgen voor de samenleving is.. Het artikel is
hier te lezen.

Lees meer

Zorg&Co in het nieuws!

02 maart 2013  - 
De paraplu van de eigen coöperatie
Lees meer

Zorg&Co in het NRC

17 december 2012  - 
Lees meer